INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN CADRUL ACTIVITATILOR DE CALL-CENTER

Operatorul de Date:

Veraltis Asset Management S.R.L. (in continuare „VAM”) – entitate de recuperare creante inregistrata in registrul entitatilor de recuperare creante aflata in evidenta Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

Sediul social:

Metropolis Center, Strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Cladirea A, etajul 7, Sector 1, Bucuresti, Romania

Registrul Comertului:

J40/365/2018

CUI:

38681970

Pagina web:

Email:

contact@veraltis.ro

Telefon:

+40 372 391 790

Fax:

+40 374 810 668

Protejarea datelor tale cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Pentru aceasta, depunem toate diligentele necesare pentru a ne asigura de respectarea tuturor cerintelor legislative privind protectia datelor cu caracter personal, in special cele prevazute de Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (RGPD).

Prin aceasta informare te ajutam sa intelegi cum prelucram datele tale cu caracter personal in cadrul activitatilor de call-center, ce categorii de informatii prelucram, de ce le prelucram, cat timp le pastram si cine poate avea acces la aceste date, precum si drepturile de care beneficiezi si cum le poti exercita.

In cadrul activitatilor de call center, convorbirile telefonice (receptionate/primite) pot fi inregistrate.

Inregistrarea Apelurilor

 

 

Inregistrarea se va opri automat in momentul in care initiezi deconectarea/inchiderea apelului sau in eventualitatea in care nu doresti continuarea apelului.

In eventualitatea in care nu doresti ca apelurile tale efectuate-receptionate sa fie inregistrate, ne poti contacta prin oricare din urmatoarele modalitati:

 

Datele cu caracter personal pe care le prelucram in cadrul activitatii de call-center sunt cele rezultate in urma inregistrarii audio (vocea), precum si datele furnizate in cadrul convorbirilor telefonice.

Scopurile prelucrarii si inregistrarii apelurilor telefonice sunt:

 

Temeiurile in baza carora prelucram aceste date personale sunt indeplinirea unor obligatii legale si realizarea unui interes legitim.

Datele dumneavoastra cu caracter personalprelucrate in cadrul activitatilor de call – center vor fi pastrate pentru toata perioada derularii contractului si pentru un termen de 3 ani dupa incetarea contractului sau dupa finalizarea procedurii de executare silita.

Inregistrarile convorbirilor sunt stocate in servere amplasate pe teritoriu Romaniei si/sau al Uniunii Europene.

Convorbirile inregistrate pot fi accesate doar de catre persoanele autorizate de VAM pentru evaluarea si verificarea apelurilor si/sau de catre autoritatile competente.

Cererile referitoare la solicitari ale copiilor inregistrarilor trebuie facute in scris si transmise prin posta sau e- mail la adresa contact@veraltis.ro. Cererile vor fi analizate in mod corespunzator, acordul tuturor partilor implicate in apel fiind necesar inainte de eliberarea inregistrarii.

Totodata, va informam ca in baza prevederilor legale avem dreptul de a percepe o taxa bazata pe costurile administrative. Alternativ, putem stabili pe cheltuiala solicitantului, posibilitatea ascultarii inregistrarii la sediul VAM, in masura in care aceasta varianta este posibila.

Conditiile de inregistrare si stocare a convorbirilor telefonice vor putea fi revizuite periodic, in functie de modificarile si completarile legislative aplicabile, precum si in functie de nivelul de dezvoltare tehnologica, orice modificare intervenita in continutul acestor reguli fiind adusa la cunostinta persoanelor vizate.

Datele vor fi prelucrate si stocate in medii sigure in platformele si sistemele specifice activitatii de call center, si/sau pe dispozitive securizate utilizate la nivelul companiei.

VAM considera ca securitatea datelor tale personale este foarte importanta si, in acest sens, asigura adoptarea si revizuirea periodica a masurilor de securitate organizatorice si tehnice, menite sa protejeze datele tale impotriva accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate. Accesul la datele tale personale este permis doar persoanelor autorizate de VAM, in urma unei evaluari adecvate, conform atributiilor si responsabilitatilor specifice si care si-au insusit in prealabil obligatiile de confidentialitate.

VAM implementeaza masuri si proceduri specifice pentru prevenirea, identificarea si gestionarea adecvata a eventualelor incalcari privind securitatea datelor personale, inclusiv masuri privind notificarea ta si a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in conditiile prevazute de dispozitiile legale in vigoare.

Iti poti exercita in orice moment urmatoarele drepturi, in limitele si cu respectarea conditiilor prevazute de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor personale:

 

 

Toate aceste drepturi le poti exercita prin depunerea unei cereri scrise in acest sens, la datele de contact mentionate mai jos, iar noi iti vom raspunde in termen de o luna, sau, in cazul in care solicitarea necesita o analiza mai complexa, acest termen poate fi prelungit cu inca 2 luni, caz in care te vom informa in mod corespunzator, inclusiv cu privire la motivele prelungirii.

In cazul in care ai convingerea ca datele tale personale sunt prelucrate incorect si nu respecta cerintele legale, poti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la adresa: Bd. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, telefon:

+40318059211; email: anspdcp@dataprotection.ro sau pe pagina web:http://www.dataprotection.ro/.

Date de contact VAM privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Daca ai intrebari sau solicitari legate de drepturile tale descrise mai sus, te rugam sa ne contactezi:

Adresa: Metropolis Center, Strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Cladirea A, etajul 7, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Email:  contact@veraltis.ro

Ofiterul Responsabil cu Protectia Datelor:

Email: dpo@veraltis.ro

Telefon: +40 721 248 756

Fax: +40 374 810 668

 

 

Prezenta informare se completeaza cu Informarea privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal disponibila pe pagina web a companiei la adresa: https://veraltis.ro/nota de informare generala/

 

Veraltis Asset Management este formata dintr-o echipa tanara care transforma orice provocare in oportunitati valoroase pentru partenerii nostri. Impreuna cu ei intelegem obiectivele si implementam o solutie profitabila in gestionarea creantelor.

Pentru oportunitati si colaborari noi legate de cesiuni de creante sau Servicii de externalizare amiabila sau juridica, avem rugamintea sa ne contactati folosind datele de mai jos:

Mail: andreea.morosanu@veraltis.ro
Telefon: +40745397033

DEBITE NEGARANTATEDEBITE GARANTATE
Veraltis Asset Management S.R.L.
Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 89 – 97, Corp A,
etaj 7, Sector 1
Tel: +40374507420
Tel: +40374507315
Tel: +40374507425
Fax: +40374810668
 Adresa email: contact@veraltis.ro
Veraltis Asset Management S.R.L.
Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 89 – 97, Corp A, etaj 7, Sector 1
Tel: +40374810666
Tel: +40374810662
Tel: +40374810667
Date de contact Ofiter Responsabil cu Protectia Datelor
 Adresa email: dpo@veraltis.ro